Certificeringswebinar: risicohouding vanuit het perspectief van de AFH/certificerend actuaris

Tijdens dit webinar staat de rol die de functiehouder heeft bij de vaststelling en de toetsing van de risicohouding centraal. Het gaat hierbij om de technische formaliteiten waaraan voldaan moet worden, en waar de functiehouder een rol bij heeft te vervullen

Certificeringswebinar: risicohouding vanuit het perspectief van de AFH/certificerend actuaris

Het doel van dit webinar is om met elkaar van gedachten te wisselen over de functie die de risicohouding met betrekking tot de transitie moet hebben en hoe deze rol nog beter tot zijn recht kan komen.

Doelgroep

Certificerend actuarissen.

Programma

Wichert Hoekert verzorgt een inleiding, waarna er onderling ervaringen en opvattingen uitgewisseld kunnen worden. Als je vragen of suggesties hebt voor dit webinar, stuur deze dan vooraf per e-mail aan wichert.hoekert@wtwco.com.

Inloggen voor het webinar

Het webinar begint om 15.00 uur. Wij verzoeken je op tijd in te loggen, dat kan al vanaf 14.45 uur. Met het activeren van alle veiligheidsopties in Zoom Pro is een veilige, online omgevinggecreëerd. Kijk hiervoor meer informatie over Zoom Pro.

Spreker

Drs. Wichert Hoekert AAG is werkzaam bij WTW als hoofd Vaktechniek en lid van het Retirement Leadership Team Netherlands.

Event informatie

PE-punten: 2
Prijs: €199,-
Tijden: 15:00 - 17:00 uur
Locatie: Online
Plaats: Online
Spreker(s): Wichert Hoekert
Ga naar Mijn-AI om in te schrijven