Premaster EMAS

Ons premaster programma (PrEMAS) is jouw ticket naar de Executive Master of Actuarial Science (EMAS). Om toegelaten te worden tot ons premasterprogramma moet je in het bezit zijn van een (kwantitatieve) bacheloropleiding.

Premaster EMAS
Persoonlijk studieprogramma

Wil je actuaris worden en instromen in de Executive Master of Actuarial Science (EMAS), maar je universitaire bachelor of hbo-diploma geeft geen directe toegang? Kijk dan of jij in aanmerking komt voor een aanvullend (persoonlijk) studieprogramma via de premaster van de EMAS (PrEMAS).


Het PrEMAS-studieprogramma bestaat ​​uit zes modules (PrEMAS 1 t/m PrEMAS 6) zoals hiernaast genoemd. In sommige gevallen kan je rechtsreeks de Executive Master of Actuarial Science (EMAS) instromen, maar het kan ook zo zijn dat jij 1 of meerdere PrEMAS-modules moet volgen voordat je kunt instromen.

Neem in alle gevallen contact op met onze opleidingscoördinator Leandra Pennartz (030-6866190) voor een persoonlijk advies op basis van jouw vooropleiding. Ons studieadvies is gratis en vrijblijvend.

Colleges
Studenten
Colleges in het studiejaar 2023-2024 vinden plaats op maandag (middag & avond) en starten maandag 28 augustus 2023 (PrEMAS 1 en PrEMAS 6). PrEMAS 4 en PrEMAS 5 starten in mei 2024.
Hoe word ik toegelaten tot EMAS?
IPhone
Wil je weten aan welke eisen je moet voldoen om toegelaten te worden tot de masteropleiding EMAS? Neem dan contact op met onze opleidingscoördinator Leandra Pennartz (030-6866190) voor een persoonlijk advies op basis van je vooropleiding.
Meer informatie en voorinschrijven

Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact op met opleidingscoördinator Leandra Pennartz (030-6866190). Of doe nu een voorinschrijving!

Brochure aanvragen

Bedankt voor je interesse in deze studie!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt vervolgens een e-mail met bijgevoegd de brochure.

Door deze gegevens te verstrekken stem je ermee in dat het Actuarieel Instituut jouw gegevens verwerkt. Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om contact met je op te nemen over de opleiding. Je kunt te allen tijde verzoeken je gegevens te verwijderen.

Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij verwijzen voor meer informatie naar ons privacy statement.

project.general_error_message