Incompany

Wij verzorgen voor bedrijven en (overheids-)instellingen incompany opleidingen, leergangen en trainingen op maat voor bedrijven, waarbij de deelnemers zich betrokken voelen dankzij de herkenbare werksituaties en bedrijfsvraagstukken. Door opleidingen of trainingen incompany te volgen beperk je de reistijd en reiskosten voor medewerkers tot een minimum. Wat je ook kiest of wat de wensen ook zijn, wij gaan graag met je in gesprek om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Incompany
Door opleidingen, leergangen of trainingen incompany te volgen beperk je reistijd en reiskosten voor medewerkers tot een minimum. 

Incompany mogelijkheden

Wij bieden maatwerk, specifiek ontwikkeld op basis van de wensen en eisen van jouw organisatie en afgestemd op jouw doelgroep. Je kan vrijwel al onze (beroeps)opleidingen, trainingen en leergangen incompany volgen:Docenten en trainers

Onze docenten en trainers zijn professionals die goed bekend zijn met het actuariële werkterrein en hun specialistische vakkennis en vaardigheden op effectieve wijze over weten te dragen. Bij vaardigheidstrainingen werken wij samen met gerenommeerde trainingsbureaus, die bekend zijn met de werk- en denkwereld van actuariële professionals.


Interesse?

Bent je geïnteresseerd in een incompanyopleiding of -training van het Actuarieel Instituut, neem dan vrijblijvend contact op ons: 030-6866158 of per e-mail permanente.educatie@actuarieelinstituut.nl.