Workshop Prompt Engineering - AI-tools voor actuarieel werk

Tijdens deze workshop leer je hoe je Artificial Intelligence (AI) effectief kunt inzetten om jouw dagelijkse werk te optimaliseren.

Workshop Prompt Engineering - AI-tools voor actuarieel werk

Deze PE is volgeboekt, de volgende editie is op 24 oktober.

Ontdek de kracht van geavanceerde GPT-modellen, zoals ChatGPT, en leer belangrijke technieken voor prompt engineering. Deze workshop biedt praktische oefeningen en casestudies om hands-on ervaring op te doen.

Doelgroep

Actuarieel professionals.

Doel

Na het volgen van deze workshop weet je hoe je AI effectief kan inzetten binnen het actuariële domein en weet je welke verschillende soorten gespecialiseerde GPT’s beschikbaar zijn voor data-analyse en andere taken. Daarnaast kan je prompts ontwerpen, routinetaken met AI automatiseren en weet je welke klassieke AI-valkuilen je beter kunt vermijden.

Programma

 1. ChatGPT voor actuarieel werk: ontdek hoe AI kan worden ingezet om specifieke taken binnen het actuarieel domein uit te voeren.
 2. Gebruik van gespecialiseerde GPT's: leer over de verschillende soorten gespecialiseerde GPT’s voor data-analyse en andere taken.
 3. Prompt Engineering technieken: verken technieken om effectief met AI-tools zoals ChatGPT te communiceren. Ontwerp prompts voor jouw werk om prestaties en nauwkeurigheid te verbeteren.
 4. Toepassing van AI in het actuarieel domein: ontdek hoe AI routine taken automatiseert, risicobeoordelingen verbetert en bedrijfsprocessen optimaliseert.
 5. Hands-on praktijk: krijg ervaring met het gebruik van ChatGTP en gespecialiseerde GPT’s voor actuarieel werk door middel van praktische oefeningen en case studies.
 6. Veiligheid: vermijd klassieke AI-valkuilen en leer AI-tools veilig te gebruiken, met inachtneming van privacy en inclusiviteit.

  Spreker

  Marlène Rooseman, gecertificeerd prompt engineer en AI-trainer, richtte Wraiter op om werk te vergemakkelijken en werkdruk te verminderen met prompt engineering en generatieve AI.

  Ik ben nog geen klant en wil een account aanmaken:https://www.actuarieelinstituut.nl/inschrijven-bijeenkomst.htm


  Het is ook mogelijk om deze training incompany te volgen, neem hiervoor contact op met permanente.educatie@actuarieelinstituut.nl

  Event informatie

  Data: maandag 30 september 2024
  PE-punten: Aangevraagd voor 5 PE-punten Data
  Prijs: €495,-
  Tijden: 09:30 - 15:30 uur
  Locatie: Johan de Witt huis
  Plaats: Utrecht
  Spreker(s): Marlène Rooseman
  Ga naar Mijn-AI om in te schrijven