Vijfde cohort Actuarieel Rekenen Curaçao start 11 april 2024

Nieuws •

Hoe bereken je de contante waarde van een bepaald opgebouwd kapitaal, zoals een pensioen of levensverzekering? Of, wat is de kans dat iemand binnen een bepaalde periode komt te overlijden?

Vijfde cohort Actuarieel Rekenen Curaçao start 11 april 2024

Donderdag 11 april 2024 start voor de vijfde keer onze deeltijdopleiding Actuarieel Rekenen Curaçao. Deze online opleiding is speciaal ontwikkeld voor studenten woonachtig en werkzaam in Suriname of Caribisch Nederland in de pensioen- of verzekeringssector.

Actuarieel Rekenen Curaçao bestaat uit twee modules, Actuarieel Waarderen Leven en Actuarieel Waarderen Pensioenen, en legt een solide basis voor het maken van actuariële berekeningen voor professionals werkzaam in de verzekerings- of pensioenbranche. Beide modules worden verzorgd door Elma Velgersdijk AAG, woonachtig en werkzaam op Curaçao. Na afronding van beide modules ontvang je een certificaat van het AI.

Online informatiebijeenkomst

Om potentiële studenten te informeren en de kans te bieden vragen te stellen, organiseren wij 4 maart 2024, van 10.00 tot 11.00 uur (lokale tijd Curaçao), een online informatiebijeenkomst via MS Teams. Deelnemers kunnen zich hier tot vrijdag 1 maart 2024 voor opgeven door een e-mail te sturen naar karima.attrach@actuarieelinstituut.nl.

Meer informatie over deze opleiding