Certificeringswebinar: Prudent Person

Tijdens dit Webinar worden de wijzigingen in de guidance besproken naar aanleiding van de gewijzigde Wtp.

Certificeringswebinar: Prudent Person
Doelgroep

Certificerend actuarissen.

Programma

De werkgroep prudent person heeft zich de afgelopen periode gebogen over de gevolgen van de Wtp op de beoordeling van het beleggingsbeleid van pensioenfondsen tijdens de jaarlijkse certificering. Dit heeft geresulteerd in een aangepaste guidance. Erik en Richard bespreken de wijzigingen op hoofdlijnen en gaan graag de discussie met andere certificeerders aan of de wijzigingen de kern van de beoordeling onder de Wtp voldoende raken en of er mogelijk nog meer elementen moeten worden herzien.

Spreker

drs. Richard Meijer AAG ispartner bij Sprenkels, in het dagelijks leven adviserend en certificerend actuaris / actuarieel functiehouder en voorzitter van de werkgroep prudent person.

Erik van den Doel AAG is werkzaam bij Mercer en eindverantwoordelijk voor de ALM-afdeling. Naast ALM-adviseur, beleggingsadviseur en adviserend actuaris voor pensioenfondsen is hij ook lid van het bestuur van pensioenfonds Mercer.

Inloggen voor het webinar

Het webinar begint om 15.00 uur. Wij verzoeken je op tijd in te loggen, dat kan al vanaf 14.45 uur. Met het activeren van alle veiligheidsopties in Zoom Pro is een veilige, online omgeving gecreëerd. Kijk hiervoor meer informatie over Zoom Pro.

Event informatie

Data: Dinsdag 1 oktober 2024
PE-punten: Aangevraagd voor 2 certificeerders PE-punten
Prijs: €199,-
Tijden: 15:00 - 17:00 uur
Locatie: Online
Plaats: Online
Spreker(s): Richard Meijer en Erik van den Doel
Ga naar Mijn-AI om in te schrijven